Weekendje weg Holiday Inn IJmuiden – Seaport Beach – IJmuiden Aan Zee, Netherlands

instaweather_20140629_124706

Voor ons is IJmuiden een zeer bekende plaats. Als we naar het strand willen,  gaan we  haast altijd naar IJmuiden. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Het is voor ons makkelijk aan rijden en er is parkeergelegenheid in overvloed. Er is in de loop der jaren veel veranderd. Was er eerst alleen nog een reddingspost aanwezig later begon de bouw van IJmuiden aan Zee. Ook was er heel in het begin nog een elektronische winkel waardoor je door geld in te werpen de meest voorkomen boodschappen kon aanschaffen. Dat hebben we later nooit meer ergens gezien  en we reizen toch wat af !. Omdat we vaak langs het Holiday Inn liepen  en we er nooit binnen zijn geweest hebben wij een weekend geboekt. Het kon niet beter. Fijn hotel goede accommodatie vriendelijk personeel maar natuurlijk ook het weer viel 100 % mee.

Zaterdag aangekomen en de pier helemaal tot het einde afgelopen.  Later in de middag het winkelgebied van IJmuiden bezocht en daarna de oude vissershaven waar we in het verleden regelmatig verse vis gingen halen. Avonds heerlijk gegeten bij Thais restaurant Bangkok.  100 meter vanaf het hotel.  Zondag hadden we een late uitcheck. Eerst goed ontbeten het om half tien al het strand op. Richting Zandvoort.  We zijn echter gestopt bij een strandtent in Bloemendaal want anders werd het toch iets te ver omdat wij natuurlijk ook nog terug moesten lopen. Els ging bij terugkomst nog even de Sauna in en het  Fitness gebeuren. Dat was aan Dick niet besteed.  Omstreeks een uur of vier weer op huis aan. Wel een grote file op de A9. Dus via Alphen aan den Rijn weer naar huis gereden. Een heerlijk weekend gehad. Dus we gaan nog wel eens een keertje boeken.

Holiday Inn Ijmuiden – Seaport Beach – Ijmuiden Aan Zee, Netherlands

Auteur: Dick Visser

Wandelervaringen.nl De wandelervaringen van een Nederlandse Familie. Wandel met ons mee en vertel ons ook iets over uw wandelervaringen. Toon alle berichten van Dick Visser

Wat vond jij van deze wandeling ? En heb je nog commentaar ?