Amsterdamse Bos Winterwandeling

Vandaag vanuit Amstelveen met WIlma Riebeek en Dick gewandeld, waarbij de route uitgezet was door de Aalsmeerse wandelclub.
Het weer was helaas wat mistig, maar gelukkig verder wel droog. Weer bijzondere zaken kunnen spotten, zoals het paard van Troje, vlakbij Grand Café de Bosbaan, bekend van het programma Herrie in de keuken met Herman de Blijker en de heer Reimers, Hier zijn we wel even gestopt voor een kleine plaspauze. Onze mening over deze uitspanning was niet erg goed, dus die houden we maar voor ons zelf. De Reiger en de Nijlgans zijn keurig op de foto gekomen. Lekkere koffie gedronken bij Boerderij Meerzicht, wat een pannenkoekrestaurant is, zeer vriendelijk imago. Maar vanaf dit punt gingen we in de fout. Geen geel/groene pijlen meer te zien.

Gelukkig na ca 1,5 km kwamen wandelaars ons tegemoet lopen en begrepen wij wat er aan de hand was. Door de wandelclub wordt er in bossen gepijld en in plaatsen met krijt op de grond!!!! Tja dat moet je dan maar weten. Wij de route weer opgepakt en is het daarna ook niet meer fout gegaan. Of toch wel? Volgens iemand die ons inhaalde bij de Geitenboerderij, hier overigens ook koffie en koek genomen en Wilma de chocolademelk van geitenmelk, was dit keer wel lekker, hadden wij bij het groene hek na de Bosbaan afgesneden. Nou kan het wat vriendelijker, niet afgesneden, gewoon even alleen op de grond gelet en daardoor iets te vroeg rechts af gegaan. Ach zo fanatiek zijn wij gelukkig niet. De volgende keer lopen we wel als de wind en de mist er niet zijn, althans de wind die het vliegtuiggeluid wel erg liet overheersen. Achter elkaar vlogen de vliegtuigen zeer laag over ons heen met veel lawaai en door de mist konden wij ze niet zien en alleen maar horen, heel veel horen wel 25 km lang duurde dit. Volgende keer lopen we dan misschien de andere kant van het Amsterdamse Bos.

Home – Amsterdamse Bos

Wat vond jij van deze wandeling ? En heb je nog commentaar ?