Novo Sancti Petri (Spanje) Vakantie mei 2013

In mei 2013 hebben wij onze voorjaarvakantie doorgebracht in Spanje in Novo Sancti Petri . Novo Sancti Petri is een volledig resort complex, gesitueerd aan de Atlantische kust, slechts enkele kilometers ten zuiden van Chiclana. Het is één van de meest bezochte plaatsen om te golfen aan de kust van Cádiz.Novo Sancti Petri is gelegen aan de La Barrosa kust.

IMG_1047

Het is omgeven door verschillende golfbanen, waarvan één ontworpen is door Severiano Ballesteros. Vanaf verschillende holes heb je een prachtig uitzicht op zee en op de ruïne van het kasteel van Sancti Petri. Er zijn verschillende 4 en 5 sterren hotels, vakantiehuizen en appartementen, alle ideaal voor een ontspannende vakantie aan de Costa de la Luz!

IMG_1049Het is een nieuw opgezette ruime urbanisatie met veel groen en brede lanen en zonder hoogbouw. Er is veel te doen en hier bevinden zich de beste fietspaden van de provincie Cadiz. Activiteiten zoals paardrijden, zeilen, zeevissen, surfen en het huren van kajaks, quads etc…

IMG_1045In El Altamar, het winkelcentrum van Novo Sancti Petri, vind je verschillende restaurants, enkele bars en winkels. Bovendien beschikt deze urbanisatie over een eigen ziekenhuis waar u terecht kunt voor noodgevalen. Zoals gezegd is het een zeer ruim opgezette urbanisatie met 4km brede stranden, waar zich in de zomer verschillende ” chiringuitos”, oftewel strand bars en restaurants, bevinden.

IMG_1538Door de uitgestrektheid is er altijd een rustige plek te vinden om te genieten van een ontspannende dag aan zee!

novo sancti petri – Google zoeken

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.