« Kerstlichtjes kijken in Amsterdam

Feestdagen 2013 »

dec 16

Kapucijners met Spek

Morgen weer eens kapucijners met spek klaarmaken. Nu eens niet uit een pot maar gedroogde kapucijners. Het is niet heel veel werk. Eerst de kapucijners 8 uur laten weken en daarna in een pan met water een uurtje laten koken. Serveren met piccalilly en uitgebakken spekjes een zoetzuur Amsterdams uitje en als drankje een lekker gemberbiertje. Goedkoop en erg lekker. Niet te vergelijken met de kleffe kapucijners uit een pot.20131216-193454.jpg20131216-193946.jpg20131216-194022.jpg20131216-193929.jpg

 

 

 

 

2 reacties

  1. Olga

    Hi! I would like to share your recipes on Volrecepten.nl. Adding your blog will make your content available to our users and send you some additional traffic.
    You can add your blog from the main page in the Top Blogs section (Food blogger? Sluit je!).
    Hope to see you there soon 🙂

    1. Dick Visser

      Ja dat gaan we zeker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>