Kapucijners met Spek

Morgen weer eens kapucijners met spek klaarmaken. Nu eens niet uit een pot maar gedroogde kapucijners. Het is niet heel veel werk. Eerst de kapucijners 8 uur laten weken en daarna in een pan met water een uurtje laten koken. Serveren met piccalilly en uitgebakken spekjes een zoetzuur Amsterdams uitje en als drankje een lekker gemberbiertje. Goedkoop en erg lekker. Niet te vergelijken met de kleffe kapucijners uit een pot.20131216-193454.jpg20131216-193946.jpg20131216-194022.jpg20131216-193929.jpg

 

 

 

 

2 reacties

  1. Ja dat gaan we zeker doen!

    • Olga on 3 november 2014 at 15:57

    Hi! I would like to share your recipes on Volrecepten.nl. Adding your blog will make your content available to our users and send you some additional traffic.
    You can add your blog from the main page in the Top Blogs section (Food blogger? Sluit je!).
    Hope to see you there soon šŸ™‚

Wij vinden het leuk om jouw reactie op ons berichtje te lezen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: