Gestrand op de ANWB – Engherkaderoute

2014-06-20 10.45.03

Vandaag op pad het wordt de Engherkaderoute . De route begint bij het voormalige kasteel van Montfoort en gaat onder de torenpoort door naar het oude centrum. Daarna loopt de route langs het oude raadhuis onder de stadspoort door en steken we de Hollandse IJssel over die we via het jaagpad enige tijd volgen.

In het begin staat de route goed aangegeven via de ons bekende ANWB bordjes. Helaas voor ons vlak voor het weiland dat we door moeten is het laatste bordje.  Diverse richtingen uitgelopen om te zien of we daar de route weer konden oppakken. Maar helaas niet gevonden. We vermoeden dat de boer het toch niet zo leuk vond dat wandelaars dwars door zijn weiland liepen en daarom de bordjes maar heeft verwijderd.  Jammer dus maar weer omgedraaid.

Voor ons de eerste slechte ervaring van de ANWB wandelingen

ANWB – Wandelen – Engherkaderoute

Auteur: Dick Visser

Wandelervaringen.nl De wandelervaringen van een Nederlandse Familie. Wandel met ons mee en vertel ons ook iets over uw wandelervaringen. Toon alle berichten van Dick Visser

2 gedachten over “Gestrand op de ANWB – Engherkaderoute”

  1. Ik heb vandaag 19-04-2015 deze route gelopen aan de hand van een wandelboekje van de ANWB. Ben gestart in Linschoten. Er is helaas geen routebordje van de ANWB meer te vinden, behalve dan midden in de weilanden van de Engherkade twee keer een kennelijk vergeten bordje. Heb ook even geaarzeld of ik na het viaduct de weilanden rechtdoor en rechts naast de boerderij in zou stappen, maar er staat een bordje dat het mag. Zeker geen spijt, want de Engherkade is mooi en heel stil. Zowel in Montfoort als in Linschoten zijn de bordjes ook verwijderd. Mijn tip: neem altijd een goede kaart van het gebied mee want wel vaker zijn de zeshoekige bordjes nergens te vinden, zo is mijn ervaring. Veel wandelplezier gewenst hoor, met of zonder routebordjes.

Wat vond jij van deze wandeling ? En heb je nog commentaar ?