« Onze wandeling bij de Amerongseberg de Leemkuilroute

Ter Wisscha Wandeling in het Drents Friese Wold »

mrt 24

ANWB Wandeling Bethune Maarsseveense Plassen wandelroute

Ik treed in herhaling. Maar ja 24 maart strakblauwe lucht zonnetje op je bolletje wat wil je meer ? Voorjaar ! Dus naar de Maarsseveense Plassen gereden opstapplaats van de ANWB Bethune wandelroute. Voldoende parkeerplek deze dag. Voor het beginstuk werd gewaarschuwd omdat er onlangs gebaggerd was. Echter geen enkel probleem. De modder was goed ingedroogd. Nooit geweten dat er zoveel natuurschoon te bewonderen was. Ooievaar gespot. Vanwege de atoomtop werd er er deze kant veel vliegverkeer gespot. Prachtig gezicht vliegtuigen in het zonnetje tegen de blauwe lucht. Ook zagen we heel hoog rare vliegbewegingen van een viertal denken wij drones ?

ANWB Bethune Maarsseveense Plassen wandelroute

Geen idee maar voor vogels was dit veel te hoog. Terug naar de wandeling. Onderweg geen mogelijkheid gehad om iets te drinken of te nuttigen. Alles was dicht denken wij vanwege het nog gesloten seizoen. Ook een gedeelte van de wandeling konden wij niet maken vanwege het feit dat het hek gesloten was. Maar door evenwijdig te lopen konden we na een paar honderd meter de wandeling weer oppakken. Al met al een mooie wandeling ongeveer 10 kilometer. Voor herhaling vatbaar.

www.GoXchange.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>